Поле "{field}" пустое или имеет неверный формат.
На сколько месяцев подписка?
Код проверки неверен

16 - 19 квітня 2013 року в м. Києві (ВЦ «КиївЕкспоПлаза») відбудеться IV МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ - масштабне комплексний захід інноваційного спрямування галузі охорони здоров'я України, яке об'єднує потужну науково-практичну програму, школи, виставки та спеціалізовані експозиції і створює міжнародну платформу для обміну досвідом та підвищення кваліфікації фахівців охорони здоров'я.

Організатори Форуму
- Міністерство охорони здоров'я України, Національна академія медичних наук України, Національна академія наук України, Всеукраїнська Асоціація Головних Лікарів, компанія LMT у сприянні з медичними асоціаціями і громадськими об'єднаннями, вищими навчальними медичними закладами України.

Форум об'єднує:

МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ КОНГРЕС.

Напрямки Конгресу:

• Організація і управління охороною здоров'я
• Спеціальна програма «Дні лабораторної медицини»
• Спеціальна програма «Медична радіологія»
• Екстрена медична допомога. Медицина катастроф
• Заходи для фахівців фармацевтичного ринку
• Естетична медицина, пластична хірургія
• Реабілітація та фізіотерапія
• Травматологія та ортопедія • Онкологія
• Терапія. Сімейна медицина
• Ендокринологія
• Кардіологія
• Гематологія та трансфузіологія
• Урологія і нефрологія
• Акушерство і гінекологія

MEDZoom - зона майстер-класів та презентацій. Сучасна медична техніка в практиці, унікальна можливість тестування обладнання, отримання кваліфікованих консультацій від професіоналів.
• УКРАЇНСЬКА ЛАБОРАТОРНА ШКОЛА
• ШКОЛА УЛЬТРАЗВУКОВОЇ ДІАГНОСТИКИ • ШКОЛА ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ
• ШКОЛА медсестринства

Innovation Zone
- Відкриті презентації інноваційних розробок галузі охорони здоров'я

MEDICAEXPO - міжнародна виставка охорони здоров'я:
• MEDRadiology - конвенціональна рентгенодіагностика, рентгенівська комп'ютерна томографія, магнітно-резонансна томографія, ультразвукова діагностика, ядерна медицина, променева терапія, радіаційна безпека

• MEDLab - комплексне забезпечення медичних лабораторій

• MEDTech - медична техніка та обладнання для амбулаторного та стаціонарного лікування

• MEDSolutions - комплексні рішення для закладів охорони здоров'я: проектування, інжиніринг, автоматизація, телекомунікаційні та інформаційні технології в медицині

• MEDRehab & Physio - обладнання та технології для фізіотерапії і медичної реабілітації

• MEDСleanTech - чисті приміщення, клининг, спецодяг та засоби індивідуального захисту

• MEDInnovation - інноваційні розробки та перспективні проекти науково-дослідних установ медичного профілю і медичних ВУЗів

• MEDEsthetics - професійне обладнання, матеріали та сучасні технології для естетичної медицини. Напрямок anti-aging

• PHARMAEXPO-лікарські препарати, парафармацевтической продукція, товари медичного призначення, лікувальна косметика, комплексне оснащення аптек, послуги для фармацевтичного ринку

Цифри і факти ІІІ МІЖНАРОДНОГО МЕДИЧНОГО ФОРУМУ - 2012
- 350 компаній
- 15 країн
- 12 087 зареєстрованих фахівців зі всіх регіонів України і зарубіжних відвідувачів
- 45 науково-практичних заходів для лікарів різних спеціалізацій
- 330 доповідачів-експертів галузі охорони здоров'я України та зарубіжних спікерів
- 8135 фахівців охорони здоров'я взяли участь у науково-практичній програмі
- 1300 фахівців взяли участь у програмі MEDZoom

Запрошуємо 16-19 квітня 2013 року в ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (Київ, Україна), взяти участь в IV Міжнародному медичному форумі «Інновації в медицині - здоров'я нації»

Додаткова інформація
З питань участі у виставці охорони здоров'я MEDICAEXPO:
Тел.: +380 (44) 526-93-09,526-92-97
E-mail: med@lmt.kiev.ua

З питань участі у Конгресі, MEDZoom, Innovation Zone:
Тел.: +380 (44) 526-90-25, 361-07-21
E-mail: marketing@lmt.kiev.ua

www.lmt.kiev.ua

Добавить комментарий

Facebook
Пользователи

Коментарі | 0

Підписка на новини
Підпишись на розсилку новини по e-mail
Інтерв'ю
Олег Ковригін
«Британський офтальмологічний центр»: міжнародний досвід для українських пацієнтів